eee – un alt concept bun

dupa ce ne-a dat peste cap cu EEE PC, Asus incearca un alt concept. mie mi se pare genial. iar realizarea pare foarte buna.

EEE keyboard este un “computer intr-o tastatura”. singura diferenta intre jucaria asta si altele asemanatoare, este ca Asus a incorporat si un display mic, pentru ca informatiile sa fie disponibile fara a boota sistemul de operare. In plus, vine cu expressCard, HDMI si alte mufe de zi cu zi. toate fac minunatia de tastatura-computersa fie jucaria (aproape) ideala.

daca ar mai si rula Mac OS X…

poti sa iti mai iei un proiector de buzunar ca sa vezi imaginea pe orice perete, in fata ta si ai deja cel mai portabil computer.

mai multe imagini si info aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Buna Adi,

    tocmai mi-am cumparat un projector 3M MPro110. Sunt putin dezamagit, dar asta e alta poveste. Intrebarea mea e daca exista o setare speciala, o aplicatie sau altceva care sa ma ajute sa conectez projectorul la iPhone. Am o multime de cabluri, dar simt ca mai trebuie ceva.

    Mersi in avans pentru efort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*