o solutie pentru Installous

ai ramas pe dinafara de ceva vreme la Installous? well, today is my lucky day! da, adica azi a fost ziua MEA norocoasa. si, evident, a ta…

ma joc de ceva vreme cu greasemonkey scripts, asa ca daca developerii Installous au adresat o intrebare legata de jucariile in cauza, am stiut unde sa caut imediat. CIteva minute mai tarziu aveam solutia intrebarii-capcana de azi.

intrebare: Kyek modified a Greasemonkey plugin to allow you to see if an Appulous IPA link was dead before you clicked it. The original plugin was the ________ Links Checker.

solutia: cavern

later edit: lumea spune ca e aceeasi solutie de citeva zile. anyway, bucura-te de ea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. Stiam de CAVERN de acu 2 zile ca atunci aveam nevoie de ceva de pe appulo.us. Era postat undeva pe yahoo answers raspunsul. P.S. Desi imi arata ca se incarca in 0.4 secunde tot greu merge.

 2. Mda… raspunsurile se gasesc mai peste tot, era de asteptat, am gasit si un site dedicat troll bridge :)

 3. Nu cred ca e valabil doar azi, il folosesc de vreo saptamana cu parola asta, doar pentru ca acum am avut nevoie de el pentru un prieten. Si tinand cont ca pagina de appulo.us e la fel de ceva vreme, tind sa cred ca parola nu s-a schimbat.

 4. Eu folosesc Installous de doua saptamani si acelasi riddle a fost la inceput , ideea e ca introduci doar o data soultia, adica Cavern si gata nu mai ai probleme. Singura chestie sunt atati useri care folosesc Installous incat incarca foarte greu uneori. Anywayz gasesti mai tot ce iti doresti pe acolo..inclusiv Shazam care cu totii stim ca nu era facut si pentru Romania…dar merge de pe Installous..
  Have fun!!

 5. Salut Adrian,

  Caut o aplicatie care sa-mi permita sa inregistrez anumite conversatii telefonice. Exista o astfel de aplicatie? Daca da, spune-mi te rog care este recomandarea ta.
  Am un iphone 3G, soft 3.0

  Merci frumos,

  Costi

 6. parolele sunt puse acolo ff repede….
  By the way … Cum i zice la alternatina installous?

 7. Eu am reusit sa trec odata si de atunci nu ma mai lovesc de wall. Pe telefon merge, dar ciudat e ca in browser pare cazut.

  ps: cat spam pe Google s-a facut cu intrebarile astora .. n-ai idee :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*