Bent iPhone? Use this to fix it

It was about time for something like this to come out. Not because the bendgate is a real, wide-spread issues, but because someone has to make some money off of it.

The gTool Panel Press is a device that will unbend your iPhone 5, 5s, 6 and 6 Plus. There’s a catch: you have to remove the pentalobe screws at the bottom of the phone and take out the screen first. You gotta be really careful with that because the screen is connected via some flat cables and special connectors to the rest of the phone and you may damage it.

But I guess if it’s already bent is not like you are going to break it even more…

What do you think?

PS: I hope it works with the Samsung Galaxy Note 4, too

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. The device in the demo is still a little bent.. I assume that you have to try multiple times until it’s back to the original form.

  2. o foarte mare prostie. tabla aia e matritata. o data ce a fost deformata, nu o sa mai revina la forma initiala. in nici un caz fara sa distrugi telefonul..

  3. Serios? La asta s-a ajuns? :)) Asta e ca si cum l-as duce la mecanicul blocului, sa-l umple cu chit si sa-i dea un spray cu vopsea. Metalul ala odata deformat nu va mai fi niciodata la fel. Ca orice indoitura de pe tabla de la masina. La indoire, una din parti se intinde si asa va ramane. E ca atunci cand slabesti brusc si ramai cu exces de piele. In clip zice ca presezi pana faci un over bend. Dupa ce ca metalul deja e slabit in punctul ala, il mai indoi si invers, ca in viitor sa se indoaie si mai usor. Plus ca dupa 3 ture in presa asta, s-ar putea sa se fisureze metalul. Dar totusi, funny tare solutia unui device pentru care scoti peste aprox 1.000 din buzunar. :)) Ar trebui in magazinele Apple sa existe un bundle de telefon + presa.

  4. @Ovidiu: vestea buna este ca daca il cumperi se potriveste si pentru Samsung sau alte telefoane. Evident, cele din metal pentru ca jucariile din plastic nu conteaza :)

  5. Am cumparat un iPhone 6, da e foarte sensibil.
    La cat de bine arata nu as putea sa-i pun o husa pentru ca nu ar mai fi iPhone, cat despre “Bentgate” da tot la clipuri ma gandesc cand intru in masina si il simt in buzunar… de indoit nu sa indoit inca :) .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*