Ce scrii in CV

De cind cu social networking-ul si blogging-ul e greu sa nu gasescti informatii despre cineva pe net. O simpla cautare dupa “Adrian Boioglu” pe net iti ofera zeci de mii de rezultate. Si daca nu ai facut prostii prea mari, informatiile respective te pot ajuta.

Angajatorul modern se uita pe net inainte sa te coopteze in firma. El stie sa te faca prieten pe facebook, sa iti citeasca blogul si contul de twitter si sa iti vada pozele. Prea multe betii si lucruri rele spuse despre fostele locuri de munca te pot baga in belea.

Pe de alta parte, devii prieten pe Facebook sau te lasi urmarit pe Twitter de catre sefi sau colegii de munca?

Intrebarea interesanta este: iti pui informatiile de social networking pe CV? Lasi eventualului angajator la indemina uneltele care spun totul despre tine? Eu, unul nu ma tem sa imi pun acolo contul de twitter sau adresa blogului. Dar asta si pentru ca sunt mandru de boio.ro si nu ma ascund sa-l promovez oriunde, inclusiv in semnatura de mail. Este un brand cunoscut intr-un cerc putin mai mare decit cel al rudelor de gradul 1 si al colegilor de clasa.

Tu ai pus in CV adresa de blog sau twitter? Este contul de Facebook prea personal pentru a fi promovat pe un Curriculum Vitae?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. La asta mă gândeam și eu de câteva zile și în curând îmi schimb domeniul, numele de la twitter și alte conturi în așa fel încât să-mi promovez/fac cunoscut numele real pe internet.
    POATE mă va ajuta pe viitor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*