VIDEO Cum își vede Samsung viitorul: “O să fie… ce-o să fie!”

Tabletă Samsung. FOTO Captură video
Tabletă Samsung. FOTO Captură video

O reclamă nouă de la Samsung vrea să atingă punctele unde compania va merge în perioada urmatoare. Senzația mea este că telefoanele pică pe planul doi, iar business-ul merge mai mult către display-uri.

Apropo, apare în clip și o tabletă cu ecran asemănător cu cel de iPad. Mi se pare cel puțin ciudat că au ales să lipească pe față ditamai logo-ul de Samsung. Well, e stilul lor…

La final vedem și ceva ce pare să fie un fel de dispozitiv cu ecran pliabil.

PS: Sunt convins că puteau să aleagă o melodie mai bună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*