iPhoneChromatic

dupa iPod Nano, Apple vopseste si iPhone? povestea are sens, dar parca ii strica… integritatea. Un screenshot venit de la un operator din Ungaria ne arata ca viitorul iPhone va fi alb, negru, portocaliu, albastru, in carouri sau verde cu flori roz.

Mda, stiu ultimele doua sunt… cel putin ciudate. dar avem destui plecati cu sorcova… La fel, sunt constient ca un astfel de screen-shot poate fi photoshopat.

intrebarea cea mai interesanta este: ce culoare iti vei alege?

vreau sa vad raspunsurile celor care zic “verde cu flori roz” :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*