Ultrasn0w pentru iOS 4.3.1

Stiu, corect ar fi fost sa spun Ultrasn0w pentru baseband 01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, and 06.15.00, dar era titlul prea lung.

Ideea este ca noul ultrasn0w 1.2.1 este facut sa mearga doar cu iPhone cu baseband vechi, NU cu baseband de la 4.3.1. Asta inseamna ca trebuie sa faci update la 4.3.1 pe calea Pwnge Tool 4.3.1 (cu un custom firmware care sa nu iti faca update de baseband) si apoi sa descarce Ultrasn0w.

Daca ai facut update la 4.3.1 direct in iTunes nu poti sa deblochezi acum iPhone.

In Cydia, adauga sursa:

http://repo666.ultrasn0w.com

Dupa ce ultrasn0w este instalat, da un restart si vei putea sa-ti folosesti telefonul in orice retea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Buna
  se pare ca pe astia cu 3GS cu 5.14.,,,nu este solutie si tind sa cred ca nu o sa mai fie,,,nu mai astept,,peste 2 saptamani o sa imi fac unlock,,,pierd GPS si ma bucur un pic de terminal,,,dupaceea om trai si om vedea..nu le puteam avea pe toate ,,si jailbrakuit si unlock si ieftin
  asta e..nu sunt suparat,,am devenit realist
  Bafta

 2. Salut Adi,

  Incerc varianta de mai sus, si am tot luat de pe net iPhone2,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw, dar in Pwnge Tool 4.3.1, cand dau la costomizare cu cel luat de pe net, imi tot da eroare: wrong firmware bundle selected, ce fac gresit? Multumesc

 3. am reusit sa gasesc o versiune care a fost recunoscuta, dupa ce am deschis custum-ul cu itunes si instalat in iPhone, m-am gasit cu telefon blocat si atat. Ce pot face acum? Imi apare iconita de iTunes si USB. Multumesc inca odata.

 4. versiune anterioara 4.0.1 cu 05.13.04, acum nu stiu ce am, doar pe desktop, cele 2 ipsw, unul luat de pe net si unul creat de Pwnge tool

 5. @George C: nu stiu unde ai gresit ca sa-mi dau seama daca se poate rezolva acum. Ai dat cumva restore in iTunes in loc de Shift+restore? Daca ai facut restore/update la firmware 4.3.1 direct din iTunes telefonul tau are acum baseband updatat si nu mai poate fi deblocat. Poti doar sa-l jailbreakuiesti.

 6. Salut Adi,

  Multumesc pentru raspuns. Cred ca da, aici am gresit. Nu am inteles optiunea de taste “option+restore” si am dat restore, dupa care restore/update.
  Exista vreo solutie in acest moment pentru a rezolva aceasta situatie?
  Iti multumesc inca odata,

  George C

 7. deci daca fac jailbreak 4.3.1 cu redsn0w ce baseband o sa am, Pwnge Tool nu il pot folosi ca nu am mac…

 8. @proof: Am un iPhone 3GS Bootrom nou. Acum o saptamana am facut update la basebandul de iPad 06.15 pentru a-l putea debloca, inainte de el avand 05.14. GPS-ul functioneaza corect si foarte bine. Sunt foarte putine persoane care au raportat probleme cu GPS-ul la basebandul de iPad.

  @George C: Speranta nu e pierduta, il poti si decoda. Foloseste ultima versiune de redsn0w (rc11 sau 12 parca) pentru jailbreak si instaleaza in acelasi timp basebandul de iPad. Dupa, instaleaza ultrasn0w si telefonul e decodat.

  @Catalin: Daca ai un baseband ce poate fi deblocat de ultrasn0w, pentru windows poti folosi sn0wbreeze 2.5.1. A varianta de pwnagetool pentru Windows. Daca ai un iPhone 3GS cu Bootloader nou, foloseste optiunea “Baseband preservation mode” si fa jailbreak dupa cu redsn0w. Daca nu, poti folosi optiunea “Expert mode” si sa faci si jailbreak din aceeasi aplicatie.

 9. @Ovidiu Ionita,,MERCI de info ziceam de unlok din precedenta iesire de unlok
  o fost in trecut belele si de aia am stat cuminte si in disperare sa iasa ceva
  peste 2 saptamani o s aimi fac si eu unlok si o sa las un feedback
  multumesc pentro info,,utila
  @Boio,,,merci pt toate informatiile care le scrii,,,sunt utile

 10. Ma poate indruma cineva cum pot sa gasesc tutorial pentru instalarea in acelasi timp a basebandului de iPad cu redsn0w? Ama facut o greseala unde nu am inteles optiunea de taste “option+restore” si am dat restore, dupa care restore/update. Acum am telefonul blocat.
  Va multumesc

 11. Updates: Se pare ca pana la urma am reusit sa instalez 4.3.1. custom cu Pwnge Tool, cu un firmware de 05.14, apoi am fost in cydia si am instalat ultrasn0w, m-am legat la itunes, mi-a recunoscut telefonul din backup, acum imi instaleaza aplicatiile, dar tot nu imi gaseste carrie-ul. ce pot face?

 12. @Catalin: este o mare diferenta intre redsn0w si pwnageTool. Unul face jailbreak la un telefon deja updatat direct in iTunes. Altul iti face un custom firmware la care updatezi telefonul.

 13. Multumesc mult Adi, chiar gasisem ce ai trimis tu, dar vroiam sa fac o precizare, 05.16.12 este firmware, si ios 4.3.1 (8G4). pot sa fac unlocked? Tot imi apare searching la carrier?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*