Jailbreak pentru iOS 4.3.1

Informatiile de mai jos sunt in curs de update. Pe masura ce apar noutati le vei vedea pe boio.ro

DevTeam s-a tinut de cuvint. Avem Jailbreak pentru iOS 4.3.1. Noua solutie vine atit cu redsn0w cit si cu PwnageTool si este untethered (nu trebuie sa legi telefonul la computer de fiecare data cind vrei sa-l restartezi).

Atentie: inca NU exista solutie de deblocare pentru ca ultrasn0w nu a fost updatat. dar DevTeam lucreaza si la asta.

Ultrasn0w merge numai cu baseband mai vechi, asa ca daca depinzi de deblocare, NU face update la 4.3.1 prin iTunes.

Solutia de Jailbreak de astazi merge cu aproape orice device: iPhone 3GS, iPhone 4 GSM, iPod Touch generatiile 3 si 4, iPad-ul original si AppleTV generatia a doua. Nu merge cu iPad 2.

Jailbreak-ul pentru 4.3.1 se bazeaza pe un exploit dezvoltat de Stefan Esser – un Security Researcher din Germania. El a ales sa ofere solutia DevTeam pentru ca PwnageTool si redsn0w erau suficient de bine facute.

Descarca PwnageTool 4.3 de AICI.

Descarca redsn0w 0.9.6rc9 pentru Mac si pentru Windows.

Versiunea actuala de PwnageTool sau redsn0w sunt folosite ca orice alt aplicatie similara scoasa anterior. Tutoriale gen ASTA sunt tot ce ai nevoie.

Recomandarea boio.ro: asteapta pina cind ultrasn0w se updateaza pentru 4.3.1 si foloseste noua solutie de Jailbreak abia atunci. Intre timp, DevTeam va nivela eventualele bug-uri. Ca intotdeauna, NU face Jailbreak decit daca depinzi de el si daca stii ce faci.

Ai folosit una dintre solutiile de mai sus pentru iOS 4.3.1? Lasa doua vorbe in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*