uita iPhone 3G S. here comes xpPhone

nu stiu daca sa ma bucur ca exista un telefon care ruleaza XP, sa rid de ei pentru o asemenea idee sau sa imi fac griji pentru virusii pe care ii va inghiti jucaria asta.

Cert este ca in curind vei putea sa ai in mana un xpPhone care are un port USB, slot de SIm card si Touch Screen. Sunt curios ce poti sa faci pe el? e totusi XP, nu un sistem de operare mobil…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Unii mai mari, alde Acer, Asus vor sa aduca android pe smatbook-uri, dar astia incearca sa vina cu o caramida de telefon.

  2. mxg, iti spun din proprie experienta ca XP-ul ruleaza decent pe o configuratie simpla cu un procesor de 750 Mhz si 256 MB RAM. Cred ca se poate rula si pe frecvente mai mici. Si sa faci in ziua de astazi un telefon asemanator ca si capacitate nu este deloc greu.
    Ba chiar mai mult exista platforme deja realizate la preturi relativ mici carora tot ce trebuie sa le faci este sa le pui o carcasa si un display.

  3. Are rost sa amintesc de TI si OMAP4, care aduce un prpc de 1 ghz pe mobil? Evident, sa poate sa pui xp pe un terminal mobil, insa cate din aplicatiile Windows vor rula pe el? Office? Photoshop? … Sa fim seriosi, am un netbook de 10″ cu xp pe el si unele pagini web nu se incarca corespunzator… Next?

  4. @Adi: Adi, XP liucreaza si pe 128 MB acceptabil. Problema e ca telefonul acesta va cantari, daca nu gresesc, 400 grame. De aceia nu cred ca va avea mare succes

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*