TomTom pentru iPhone

pina nu il testez (mai ales in Romania) nu bag mana in foc pentru el…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. A aparaut firmware 3.0 pe torrente :D ,cred ca merita un post pentru cei care au oficial telefonu si pot sa il instaleze fara probleme :D ,desi am impresi ca nu prea poti sa postezi link-uri de toorente pe site sa nu ai probleme

 2. @ Adrian S:

  esti offtopic!

  in alta ordine de idei, nu recomand nimanui sa instaleze acum, atita timp cit 3.0 nu e oficial OUT pt toata lumea. cei care trebuie sa-l jailbreakuiasca/deblocheze se vor alege cu o caramida, iar cei care il au pe Orange au nevoie de un developer ID ca sa instaleze si se pot alege cu tot felul de probleme.

  Nu cred ca nu mai are omu rabdare inca 8 zile…

 3. Eu am telefonul de la orange si asta este firmware-ul final (Gold Master) la care m-am referit ,se pare ca a fost leak(uit) pe net si nu e nevoie de nici un developer id atata timp cat ai telefonul cumparat de la un provider oficial .Daca telefonul este deblocat intradevar O SA SE ALEGE CU O CARAMIDA .Tin sa precizez ca eu acum scriu de pe iPhone 3G cu FW 3.0 GM :D ,am testat deja mms si merge forte bine fara nici o problema ,trebuie doar activat de la setari /mesaje , am vrut sa vad daca merge si thetering se pare insa ca in romania trebuie contactat orange pentru a activa optiune .

  Sory de off topic ,da nu am putut sa tin doar pentru mine info :D ,din cate stiu si Dan P. are telefonul de la orange si mai sun si alti care pot folosi deja FW 3.0

 4. am un gps tomtom si pt romania nu au harta foarte buna.deci,tomtom e mai jos decat garmin sau igo.

 5. salut, ce m-a impresionat pe mine este “that handle device” pentru masina. se gaseste asa ceva in comert?

 6. @daniel: Judeci tu un soft GPS dupa cat de buna este harta Romaniei pe el ? Cred ca gresesti ! (Eu folosesc iGo, nu am folosit/vazut niciodata Tomtom in actiune, dar am auzit voci care zic ca e mai OK Tomtom, ca UI, cum se misca etc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*