Yahoo power user

de ceva vreme am constatat ca sunt Yahoo Power User. adica am coroana aia in dreptul numelui. nu am bagat-o in seama decit dupa ce mai multe persoane mi-au atras atentia ca sunt “yahoo power user”. initial am zis… si ce daca. apoi am inceput sa caut mai multe informatii despre asta.

yahoo zice ca daca esti PU ai si anumite privilegii:

Exclusive online indicators  – asta e.

Custom Avatar Accessories  – nu ma intereseaza

Enhanced Customer Care – nu am simtit deloc

Special contests & giveaways  – le astept cu maaare interes. pina acu… nimik

Invitation to try new products first – tot nimik.

interesant de aflat este si cum am capatat statutul asta. ce-i drept vorbesc destul pe messenger si sunt in lista multor persoane. la fel, folosesc partea de voce de la yahoo messnger (inca mai am credit acolo). dar oare doar asta sa fie? poate stie bobby …

tu esti yahoo messenger power user?

si inca una: azi am instalat yahoo messenger 9 final. si am primit iar banneru ala de reclama atit de enervant. dupa ce am instalat vo 5 programele (unu era un virus) si am modificat citeva minute bune registri am gasit o solutie. pare sa mearga. nu foarte bine, dar e mai bine asa decit cu reclame…

stiu ca acolo ti se spune ca nu o sa mai primesti mesaje offline. la mine merg foarte bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Solutia era ok si pentru versiunile 8 si 9Beta. Am incercat-o si pe 9Final, imediat cum a fost disponibil YM9 si am constatat ca isi face treaba fara probleme.

  Iar inserarea textului in “hosts” e chiar floare la ureche. Atentie: specialistii recomanda ca editarea fisierului hosts sa fie facuta cu un editor “chior” de texte (text edit), nu in wordpad sau alte mai avansate.

  Spor maxim.

 2. Si eu sunt power user. Trebuie specificat ca iti poti schimba coroana cu alta, cu o insigna sau cu un trofeu.

 3. am si eu PU da kiar nu am nici cea mai mica idee de unde draq a aprut acolo, e adevarat messenger-u e deskis la mine kt e compu deskis da nu am voice si kestii din astea si nici lista nui prea mare[105 ], si pin la urma avem noi cei cu PU CEVA BENEFICII????

 4. Nu pot sa imi dau seama care este motivul pentru care unii dintre voi aveti coronita sau trofeul argintiu.Acestea sunt niste abilitatie/cadouri care sunt oferite de Yahoo!Inc. celor care dau o mana de ajutor comunitatii Yahoo!Answers si sunt niste eficienti utilizatori Yahoo!Messenger. Eu acum ceva timp am fost un TOP Contribuitor Y!Answers si asta a fost cauza pentru care am avut coronita.Doar TC pot avea coronita.

  Cum poti deveni un TC?

  Ca sa devi un TC trebuie sa folosesti cat mai mult yahoo messenger si sa se te axezi in Yahoo!Answers pe un anumit subiect de intrebari.(un user poate fi TC in maxim 3 categorii)

  Daca doriti sa incepeti un “job” free in Yahoo answers ,ati putea face primul pas> Alaturati va Grupului Romanian Answers Comittee(Comitetul Roman de Ajutor)

  Romanian_Answers_Comittee is not owned, operated or affiliated with Yahoo!Inc.

 5. sper sa nu va suparati de intrebare:
  exista vre-o modalitate de a devenii power user fara batai de cap? adica vre-un hack ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*