cu si despre tehnologie in offline

v-am mai povestit de o revistuca foarte prost scrisa. azi mi-a mai venit un numar. la fel de aiurea. paradoxal, era plina de reclame pentru produsele microsoft. poate ca e … ieftina publicitatea la ei.

mai rau e ca baietzii fac review-uri la produse si tiparesc aiurea numele atit in titluri cit si in articole. este vorba despre eweek.

tot azi am primit si ultimul numar din revista Macworld. diferenta e de la cer la pamant. paginile sunt tehnoredactate bine, paleta de culori e facuta cu gust si pot sa zic ca am citit-o cu laptopul in fata. asta pentru ca erau linkuri dupa fiecare review sau produs, asa ca puteam sa aflu imediat amanunte despre subiectul in cauza. in plus, am gasit chestii de troubleshooting pentru Mac destul de utile.

de obicei, revistele care ii trec prin mana ajung la gunoi dupa o rasfoire de 5 minute. acum, nu numai ca am gasit ce sa citesc, dar si am pastrat-o pentru a lua la bani marunti articolele lungi, cu informatii mai multe.

si ca sa nu le dau numai laude – revista e in urma cu anumite subiecte (dar poate ca dureaza mult de la editor la tipar si mai apoi la cititor), iar selectia reclamelor publicate acolo ar trebui sa fie mai bine facuta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*