FreeMyApps iti ofera aplicatii platite in mod gratuit

Exista o cale legala sa descarci aplicatii platite din AppStore fara sa platesti niciun ban? No Way!

Asta as fi zis pina in urma cu 2-3 zile cind am dat de FreeMyApps. Site-ul pare ok ca design, dar ideea era cam dubioasa asa ca nu mi-am facut timp sa-l incerc. Am studiat putin pe net si am vazut pareri pozitive, asa ca in seara asta am zis sa ii dau o sansa.

Pe scurt, tot ce ai de facut este sa descarci citeva aplicatii gratuite din lista lor de AppStore si sa le rulezi timp de minim 30 secunde. In felul asta castigi puncte. Punctele adunate se transforma in aplicatiile pe care tu le doresti (tot din lista lor).

Disclaimer: nu sunt platit de site-ul in cauza si nu tin sa te fac sa le folosesti serviciile. Citeste conditiile si politica lor de confidentialitate si, daca ti se pare ceva ciudat, nu te baga in “afacere”. Mie mi se pare suficient de OK.

Mi-am propus sa iau TweetBot asa ca aveam nevoie de 865 credits. Zis si facut:

Pasul 1: intri pe FreeMyApps de pe iPhone, iPad sau iPod touch si apesi butonul Get Apps.

Apropo, ai nevoie de un cont de iTunes USA. Daca nu ai deja unul, vezi aici cum sa-ti faci cont pe iTunes USA fara card.

Pasul 2: Apesi pe oricare aplicatie din lista si ti se va cere sa Instalezi un Provisioning Profile pe device-ul tau. Il lasi sa-si faca treaba (dai Install atunci cind iti cere asta)

Pasul 3: Te intorci la lista de “Sponsor Apps” si downloadezi, la rind toate aplicatiile. Una cite una si apoi le deschizi pe fiecare pentru cel putin 30 secunde. Dupa fiecare aplicatie folosita cite 30 secunde te intorci la pagina FreeMyApps in Safari.

Vei vedea cum iti cresc punctele.

Pasul 4: Odata ce ai acumulat suficiente puncte poti sa alegi una sau mai multe aplicatii platite de pe site. Vei fi trimis in AppStore unde ti se cere sa iti bagi parola de iTunes si vezi cum se downloadeaza aplicatia in cauza.

Avantaje:

1. Nu platesti nimic pentru aplicatiile dorite

2. Poti sa mai gasesti si citeva aplicatii noi si interesante intre cele gratis

3. Nu platesti nimic pentru aplicatiile dorite.

4. Nu exista riscuri si nu iti dai niciun fel de informatii personale site-ului in cauza.

5. Am mentionat ca nu platesti nimic pentru aplicatiile dorite?

Dezavantaje:

1. Pierzi maxim 10 minute din timpul tau (cu tot cu cititul acestui articol).

2. Nu exista dezavantaje.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. @Eduard: intre timp regulile la FreeMyApps s-au schimbat. Intra de pe iPhone pe link-ul asta si urmeaza pasii care apar pe ecran. Nu vei mai downloada aplicatii direct, ci strangi puncte cu care iei credit pe iTunes. In felul asta poti sa cumperi tot ce vrei din AppStore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*