Firmware 3.1.3 deblocat?

Uita-te la poza alaturata. Daca il vezi pe strada, crezi ca el este omul care iti va face iPhone-ul sa mearga in orice retea, gratuit? Sherif Hashim a trimis DevTeam un exploit care face baseband-ul 05.12 sa poata fi deblocat.

da, Sherif este arab, dar asta conteaza mai putin.

DevTeam studiaza acum solutia propusa de Sherif pentru a o integra in uneltele lor. Chiar daca solutia va fi publicata, ea nu te ajuta decit sa deblochezi un telefon care are modem firmware 05.12.

Asta nu inseamna ca exista inca o solutie pentru Jailbreak tetheruit pentru iPhone 3GS, dar odata ce ai telefonul activat, vei putea sa il deblochezi la fel de simplu ca si atunci cind foloseai ultrasn0w sau alte solutii din Cydia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. ms pt raspuns adi…. poi credeam ca dc fac update in 3.1.3 mergea mai bn… in starea care il am acum merge foarte lent… si in itunes imi cere asta sa ii fac upgrade in 3.1.3… deci.. nu e bun ultim update?

 2. nu e de la orange… e adus din spania ..era pe movistar o retea de a lor,…deci oricum ms de raspunsuri…iar voi da 60 d ron sa il fac.. :))

 3. sallz loome .. care stii de unde sa iau shi eo bluetooth pt iphone..??? am incercat cateva versiuni dar nu fuctioneaza cred ca nu am dll ce trebuia :-D ms

 4. Sal Adrian
  Vreo veste ptr. unlock ?
  Exista vreo sansa luna asta sau se asteapta pana la urmatorul firmware ?
  Multumesc frumos,si iarta-mi insistenta dar tu fiind acolo afli mai repede vestile

 5. salve, io ho un iphone 3gs 3.1.2 e volevo sapere se si po fare upgrade a .3.1.3 senza i tunes cio paura che mi rimane blocato lo appena comprato a il boot 6.04 e loso che se vado fare upgrade con itunes arivederci unlock ………….voglio la versione 3.1.3 per la bateria dicono che dura di piu aspeto una risposta per favore grazie

 6. sal daca apare 4.0 si asta va fi blocat sau asta e speranta mea de a mai folosi iphonul ca am 3.1.3 si e bibelou
  merci

 7. si eu la fel…
  l-am cumparat de curand … l-am luat direct cu

  Version: 3.1.3 (7E18)
  Carrier: Orange Romania 5.0
  Model: MC131RO
  Modem Firmware: 05.12.01

  … in speranta ca daca in Februarie s-a anuntat mare descoperire… pana in Aprilie o sa iasa unlocku'…
  si uite ca n-a iesit… nici pana acum…
  :-(

 8. Salut all .Mult asteptatul Jailbreak pentru IPhone 3G firmware 3.1.3. orice baseband s-a anuntat de catre Dev Team a fi pus la dispozitia utilizatorilor incepand cu data de 20 Aprilie anul curent ,impreuna cu tutorial.Zvonuri multe …incurcaturi pe internetul asta dar in fine scopul meu este sa aduc la cunostinta exact cum stau lucrurile pentru cei ce asteapta de mai bine de doua luni de zile reutilizarea iphonului 3g in orice retea de telefonie mobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*