Tutorial: cum deblochezi orice iPhone cu firmware pina la 4.0.1

DevTeam s-a tinut de cuvint si a scos astazi noua versiune Ultrasn0w 1.0-1. Aplicatia deblocheaza orice iPhone 3G, 3GS (cu baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01 si 05.13.04 )si iPhone 4 (cu baseband 01.59).

Pasii sunt cit se poate de usor de urmat. Ai nevoie de un telefon activat. Daca nu este activat, iti trebuie un PhoneBook SIM

1. jailbreakuiesti telefonul cu ajutorul JailbreakMe, daca nu e deja jailbreakuit.

2. Deschizi Cydia si faci toate update-urile care ti se ofera.

3. Adaugi la Sorces repo666.ultrasn0w.com

4. Cauti ultrasn0w intre aplicatiile din Cydia si il descarci.

Ai reusit? Lasa doua vorbe in comentarii. Si nu uita ca orice update de firmware dupa 4.0.1 iti va face telefonul ne-deblocabil. Apple a anuntat deja ca urmeaza sa scoata un update de firmware pentru a astupa gaura prin care functioneaza JalbreakMe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Sal am un iphone 3GS cu firmware 05.11.07. am facut jailbreak cu jailbreak.com a fost ok pana acum seara cand am dat un restart fara sa fac nimic nu se mai deschide.Este intr una in restart si nu mai porneste.Cum trebuie sa procedez??????

 2. salut. am instalat de ceva vreme 4.0.1, am renuntat si am trecut din nou pe 3.1.2. la 4.0.1 l-am activat cu cartela “universala” si jailbreak de pe jailbreakme.com. daca pun din nou 4.0.1 pot sa ii fac jailbreak cu redsn0w 0.9.5 fara sa mai fie nevoie de cartela pt activare? stima

 3. Salutere

  iPhone 4 am facut un update si am activat v4.2.1 cu redsn0w_win_0.9.6b6 pana acuma toate bune….dar problema este ca daca il sting telefonu si il aprind nu mai porneste imi arata icoana de la apple si asa ramane ….cum asi putea rezolva problema multumesc anticipat….

 4. am si eu un iphone 4 l-am blocat sau iam dat sa revina din nou cum a fost nou si acum nu mai merge sa bag cartela in el imi spune ca nu este cea buna va rog ajutatima ……..

 5. Buna, am un iphone 3gs versiune 4.2.1 si frimware 06.15.00. Cand raman fara baterie imi ramane blocat pe logo-ul Apple, din aceasta cauza trebuie sa-l deschid de pe computer sau sa nu raman fara baterie. Exista un frim care sa nu mai fiu nevoit sa-l deschid cu ajutorul computerului? ms. anticipat.

 6. Am gasit varianta de windows de GreenPois0n . Acum nu mai e necesar sa-l pornesc de pe calculator functioneaza.
  Mai am insa o problema: nu merge GPS-ul pe IGO, am inteles ca e din cauza frimului de iPad 6.15.00 cara blocheaza gps-ul. Nu exista si o rezolvare in aceasta problema ? ms. inca odata.

1 Trackback / Pingback

 1. SAM te ajuta sa activezi un iPhone jailbreakuit fara cartela SIM | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*