Jailbreakme.com – Jailbreak pentru orice device

Hai, fie, inca un cadou de ziua mea… :)

Comex (pustiul de 18 ani care a uimit lumea cu “Spirit”) are acum o jucarie noua pentru tine.

JailbreakMe 2.0 merge direct pe device. Nu ai nevoie de computer pentru a-l folosi si este valabil cu orice iDevice. Nu conteaza daca ai iPhone, iPod Touch sau iPad cu orice versiune de firmware de la 4.0 in sus (pentru iPhone. Dar fara versiunile Beta de 4.1) si 3.2 pentru iPad.

Device-ul tau trebuie sa fie activat. Intri apoi AICI si atingi butonul “Slide to Jailbreak”.

Daca nu merge, incearca din nou peste juma de ora. Serverul este probabil bombardat de cereri.

Am incercat si eu jailbreakme.com chiar daca nu aveam nevoie de un iPhone jailbreakuit. Site-ul s-a incarcat imediat si jailbreak-ul propriu-zis a durat 2-3 minute. Imaginea de mai jos este ecranul de final de jailbreak.

Apoi am intrat in Cydia si am inceput sa folosesc telefonul. Fara Restart, fara probleme. Cu ocazia asta am salvat si SHSH-ul de 4.0 pentru orice eventualitate.

Cu ocazia asta am obervat si ca Installous lucreaza in background, dar Cydia nu vrea.

Ai reusit? Lasa doua vorbe mai jos, in comentarii.

14 Comments

 1. salut am un iphone 3g 8gb si iam pus alt soft dar nu stiu ce au aplicatiile de nu merg cemi propui si apropo cum sai fac deblocarea ?

 2. deci pana la urma care ar fi versiunea de firmware maxima la care pot face update pentru a putea face jailbreak cu jailbreakme.com ? si inca o intrebare : eu am ipod-ul deja jailbreak-uit cu Spirit pe 3.1.2 ,si bineintels am aplicatii descarcate din Installous,dar daca as mai face inca un jailbreak pe jailbreakme.com mi s-ar sterge toate aceste aplicatii :| ? exista vreo posibilitate de a le pastra?

 3. Neata, am un iPhone 3G OS 4.1 Modem 05.14.02 , am incercat sa-i fac jailbreak in “www.jailbreakme.com” si imi zice not device suported , sa incerc cu Limera1n???

 4. am un iphone 4 , pe 4.3.3 cu baseband 04.10.01, din ce am vazut nu pot sa il deblochez, oricum am instalat si ultrasnow pe el, acuma tot am semnal pe cartela proprie al telefonului care din ce stiu eu nu ar trbuie sa fie asa daca nu merge bine deblocarea.
  cind am bagat un sim de la orange mia spus “Locked Sim” asta inseamna ca nu e deblocat sau Sim-ul era blocat pe telefonul de unde lam luat?

 5. Salut.am un iph 4 cu soft 4.3.5 sh am intrat si imi zice: Not supported on your device.you can try here for an alternative method. dar tot nu merge ce pot sa fac va roggg ????

 6. salut adrian ,am un 3gs cu versiunea 4.3.3 u jailbreak si vroiam sa te intreb daca dau update la soft sa trec la ver.5 se poate debloca?am inteles ca ver 5 nu mai termina bateria asa rpd (ajung sa incarc tel odata pe zi ceea ce mi se pare cam des).multumesc anticipat
  ps:am luat de pe net igo my way si nu prea reusesc sa conectez la sateliti.ma poti ajuta?

 7. Salut , am un iphone 4s si când intru pe site îmi sfidează msj cu can’t Jailbreak your device. Mă poți ajuta ? Multumesc

1 Trackback / Pingback

 1. Tutorial: Cum faci downgrade de la 4.0.2 la 4.0.1 fara sa fi salvat SHSH | | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*