Cartela reincarcabila ideala

Imi aduc aminte cu placere de momentele in care am luat de la Connex prima cartela Go. Si de primele mele telefoane – Ericsson 768, parca…

Intre timp situatia s-a mai schimbat in Romania. Acum esti ademenit in retea cu oferte cu sute de minute, dar cind vine vorba de reincarcare sau de prelungirea perioadei de valabilitate ti se scurteaza timpul de fiecare data. E normal, nu? Trebuie sa traiasca si Vodafone din ceva…

Anyway, vroiam sa-ti povestesc despre altceva. Pe 8 august imi expira valabilitatea cartelei de T-mobile US. O folosesc rar, dar stiu ca bine sa o am in telefon atunci cind nu sunt la munca si am nevoie de un taxi. Intr-una din primele luni dupa ce am activat numarul respectiv, T-Mobile mi-a promis ca imi da “Gold Rewards”. Tot ce trebuia era sa cumpar credit de peste 100 dolari. Si cum acum 4-5 ani nu prea avea Skype sau Yahoo Voice la dispozitie, mi s-a parut cea mai convenabila solutie de sunat acasa, in Romania.

Pentru ei, Gold Rewards inseamna ca odata ce ai bagat banii aia pe cartela, ai valabilitate de 1 an. Un an in care poti sa primesti si sa dai telefoane. Diferenta intre ei si mizeriutele de oferte ale operatorilor romani este ca, ulterior, nu conteaza cu cit reincarci cartela. Valabilitatea ei se prelungeste cu un an de fiecare data cind pui in cont chiar si 1-2 dolari.

Asa inteleg ei sa isi motiveze clientii.

Mai e nevoie sa mai zic ca pot sa intru oricind pe site-ul lor si sa-mi pun credit pe cartela cu o simpla apasare de buton, sau sa fac aceeasi operatiune prin cel putin alte 3 metode care mai de care mai simple si mai la indemina, inclusiv reincarcarea automata la o data si cu o suma stabilita de mine anterior?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. La Cosmote incarci cu 10 euro si ai un an valabilitate. Deci cu 100 de dolari… te apuca batranetea.

  2. "reincarcarea automata la o data si cu o suma stabilita de mine anterior?"
    Asta mi se pare ca si cand ai alege un abonament.

  3. @Luci: nu. eu pot, de exemplu, sa fixez ca pe data de 25 august sa mi se reincarce cartela de T-mobile cu 50 dolari chiar daca nu sunt in US si chiar daca nu am acces la retea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*