SAM te ajuta sa activezi un iPhone jailbreakuit fara cartela SIM originala

Metoda cu Phonebook Sim nu mai merge, dar de astazi poti sa activezi orice iPhone 3G, 3GS sau 4 cu ajutorul unei mici aplicatii din Cydia.

SAM este Subscriber Artificial Module si te ajuta sa pacalesti telefonul tau si iTunes ca ai un device activat, chiar daca tu il deblochezi cu ultrasn0w. Marele avantaj este ca odata activat, telefonul poate sa suporte PUSH pentru aplicatii si bateria nu scade atit de repede.

Pasii sunt super usor de urmat.

1. Jailbreakuieste iDevice-ul tau cu redsn0w. Descarca de AICI varianta pt Mac si de AICI versiunea pt PC.

2. Mergi in Cydia si adauga sursa: http://repo.bingner.com

3. Instaleaza SAM si SAMPrefs

4. Foloseste ultima versiune de redsn0w, conecteaza telefonul la computer si bifeaza doar casuta “Deactivate”.

5. Pe telefon mergi la Settings – SAM – De-activate iPhone

6. Deschide iTunes si lasa-l sa iti activeze telefonul. Daca primesti mesajul “invalid SIM” va trebui sa selectezi manual Carrierul si sa apesi pe SIMID.

7. Dupa ce telefonul e activat, urmeaza pasii de deblocare cu ultrasn0w.

A mers? Lasa doua vorbe mai jos, in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. te rog fruumos ma poti ajuta si pe mn am un iphone 3gs si am instalat curand ios 6.1.3 si nu merge imi zice sa activez iphonul ce e de facut??

  2. @emanuel: probabil ca telefonul tau este blocat intr-o alta retea. Nu ai cum sa-l activezi decit daca ai un SIM din acea retea sau daca folosesti ceva de genul rSIM sau Gevey SIM.

  3. Te rog ajuta-ma.Am un iphone 4 IOS7.0.4 codat orange Franta.Se poate activa fara cartela originala?Daca da cum?Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*