WTF of the Day – “Redescopera Romania”

Nu este prima data cind vedem aplicatii mizerabile in AppStore. Daca ele mai sunt legate si de companii care se respecta, atunci esecul este pe masura.

“Redescopera Romania” este una dintre mizeriutele care nu fac cinste developerilor romani din cauza calitatii jenant de slabe. E ca si cum cineva si-a batut joc de Petrom.

In primul rind trebuie sa apesi de 2-3 ori pe butonul din stinga jos (sageata de “Back”) ca sa ia comanda, apoi o simpla cautare pentru “Constanta” ne arata principalele puncte de atractie ale judetului: o pestera, portul, un drum de tara si Zece benzinarii Petrom.

Cind vine vorba de detalii ale locatiilor, gasim poze excelente cu Portul Constanta facute dintr-o … macara sau printr-un geam de birou, cu reflexia de rigoare. Descrieri de genul “Cel mai frumos loc din Constanta – de vazut in afara sezonului!” sau linkuri seci catre Wikipedia completeaza bataia de joc.

In AppStore, linkul catre pagina de Suport a developerului duce pe prima pagina Petrom.com. Nici localizarea minunatiilor din Romania nu este mai precisa.

Dar poate ca Petrom vrea sa invirta turistii pina raman fara benzina…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*