Trei noi reclame pentru iPhone 4S

Apple intra din nou pe TV si Online cu 3 reclame pentru iPhone. Siri, iCloud si Camera sunt functiile si aplicatiile laudate in noile clipuri.

Imi place si muzica pe care au ales-o. Nu stiu de unde imi e cunoscuta, dar suna de parca ar fi un film cu final neasteptat care iti lasa un sentiment placut la final.

Emil a gasit melodia de pe reclamele de mai sus. Este vorba despre “Goldengrove v2” scrisa de compozitorul Keith Kenniff.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*