Gmail Motion

“To Send a message Lick a stamp and place it down”

Gmail Motion este revolutionar, nu? :)) Google nu se dezminte nici anul asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. :)) …ce misto ar arata un birou de vreo 50 de cubicals plin cu oameni care lucreaza cu gmail :))

  2. …si pe fundal vocea unui alien care observa de la distanta rasa umana si incearca sa explice ce se intampla. (era o chestie asemanatoare intrun film, dar nu mai tin minte care)

  3. Tind sa cred ca e vorba de o farsa…e totusi google…nu Microsoft. Pana si BMW a anuntat ca vor deschide o fabrica in Baicoi datorita “infrastructurii deosebite”

  4. Pacaleala de 1 Aprilie ;)
    Bravo Google, chiar nu mi-am dat seama ca e pusa la misto :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*