Tutorial: Jailbreak 2.1

nu avem inca unlock, iar jailbreak-ul pentru 2.1 este cu gauri si se poate dovedi dificil pentru unii. dar daca te tenteaza…

sfatul boio.ro: mai asteapta!

tutorialul de mai jos nu-mi apartine, dar il public pentru curiosi. nu l-am incercat asa ca nu va asteptati la suport tehnic temeinic pentru el. stiu ca se intimpla rar, dar de data asta doar pasez mesajul …

Step 1) Download the 2.1 3g firmware or 2g firmware.

Step 2) Install itunes v8 – you can get all versions of iTunes here.

Step 3) Update the iphone with iTunes and make sure it is activated!

Step 4) Uninstall iTunes v8

Step 5) Uninstall Apple Mobile Device Support (From Add/Remove Programs in Control Panel)

Step 6) Install itunes v7.7.*

Step 7) Download quickpwn with the correct 2.1 bundle inside it here.

Step 8 ) Run quickpwn…select your iPhone1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw or iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw from step 1.

Step 9) You can select cydia and installer and logos if you wish (make sure you select Cydia).

Step 10) When it is finished the phone will reboot…Cydia and Installer will NOT be visible

Step 11) Download TotalCommander and t-pot addon

Step 12) Install TotalCommander and in the left pane navigate to T-PoT.1.1.zip and click on it. It will install t-pot automatically.

Step 13) Download the mobileinstallation patch

Step 14) Use Totalcommander to install patched mobileinstallation to /System/Library/PrivateFrameWorks/MobileInstallation.framework … clickon the dropdown box [-\-] top left and select network neighborhood then t-pot. Reme,ber to back up your original mobileinstallation first!

Step 15) Still in TotalCommander delete /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist

Step 16) Reboot the phone and all is good!

Step 17) Install “CacheDel” from cydia. Run this after each Cydia update. Soon, Cydia, itself will be updated and this step will no longer be necessary.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Voi toti care ziceti ca ati facut si merge>>cum ati activat iphone”ul?
    La ce se refera [b]”Update the iphone with iTunes and make sure it is activated!”[/b]?
    Dupa ce am facut update la 2.1 porneste in restore mode si spune ca are nevoie de o cartela valida, nu? Am una de la AT^T ca am telu din state. Daca ii las cartela in tel, in momentul in care il conectez la itunes, pot continua prin a activa iphone’ul impreuna cu un abonament la AT^T, ceeace nici nu’mi trece prin cap. Daca incerc sa’l trec in DFU mode il gaseste ca fiind ipod si apoi imi da o eroare Partea rea e ca nu’mi mai apare in itunes, deci nu mai tine chestia cu SIFT blabla pt restore sau update

  2. Alex ce varianta de iPhone ai???? Oricum fa in iTunes un restore la 2.1 si apoi quickpwn(am postat mai sus linkul). O sa pierzi aplicatiile dar asta este. Dupa restore setati oameni buni un nou dispozitiv pt ca altfel o sa aveti probleme.

  3. salut, cine ma poate ajuta si pe miene cu niste sfaturi in privinata iphone-ului? in primul rand eu nu stiu cum sa fac sa am pe ecran iconita cu “installer” daca este cineva amabil sa intre pe adresa mea de mess si sa mi explice unele lucruri, spun de adresa de mess pt ca mi se pare mai usor pana invat cat de cat cum sa lucrez pe un iphone. Va multumesc.

  4. @vdionel: daca tutorialul de mai sus nu te-a facut sa intelegi cum pui installer-ul… e cam greu sa intr in alte amanunte. da o cautare pe boio.ro. vei gasi usor toate cele…

  5. Am urmat exact pasii din tutorialul de mai sus si cred ca e ok.Mi-a aparut intallerul si cydia pe ecran.Acum urmeaza sa ma documentez ce fac mai departe.Mentonez ca am in iphone 3g 8gb luat de la orange cu abonamentul de 39 euro. Multumesc foarte mult pentru acest tutorial

  6. Ajutor , am facut jailbreak , Iphone 3G v 2.1 si nu imi recunoaste operatorul , sim-ul e original ! cine ma ajuta ? ce pot face :?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*