Toggles pentru iOS 7 (concept)

Iti aratam zilele trecute ce inseamna un concept foarte bine facut pentru iOS 7 si cum as vrea sa fie el implementat.

Astazi am un exemplu din categoria “Asa NU”. Nu spun ca designerul nu si-a facut bine treaba sau ca video nu este facut cu atentie pentru detaliu, ci doar ca un astfel de meniu este putin atipic pentru iOS si oarecum neintuitiv pe alocuri. Nu mi-ar place sa fie implementat in felul asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*