Cum functioneaza Google Glass

Unii au spus ca dupa ce il porti doua luni trebuie sa iti schimbi dioptriile. La un ochi. Deocamdata, jucaria este inca in faza de atractie deosebita. Sunt convins ca fiecare dintre noi vrea sa o testeze. Si inainte sa pui mana pe Google Glass nu strica sa stii cum functioneaza.

O grafica realizata de Martin Missfeldt explica Google Glass pe intelesul tuturor (celor care inteleg tehnologia si fizica elementara).

Mie, deocamdata, mi se pare o jucarie interesanta. Dar as prefera sa am, mai degraba, un accesoriu care se monteaza pe ochelarii de vedere sau de soare si care sa faca acelasi lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*