ti-ai luat iPhone de la Orange. cum il faci perfect?

e simplu. ai nevoie sa-l jailbreak-uiesti. adica sa poti sa instalezi aplicatii gratuite.

daca folosesti un PC ai nevoie doar de QuickPWN GUI. ai AICI pasii de urmat.

daca ai un Mac ai nevoie de Pwnage Tool. gasesti AICI pasii.

ai grija sa bifezi casutele de instalare pentru Cydia si Installer. Nu e nevoie sa bifezi la “Activation” pentru ca telefonul tau luat de le Orange este deja activat.

daca nu prea stii cum functioneaza iPhone si ce poti sa faci cu el poti sa afli totul despre iPhone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. @Gabi: nu exista oficial asa ceva. Eu nu deblochez telefoane si ma indoiesc ca cineva poate sa-l deblocheze daca nu lucreaza chiar la Orange UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*