snapture 2.0

mi-a placut intotdeauna snapture si este singura aplicatie care si-a gasit loc in dock alaturi de cele 4 care vin acolo “by default”. acum avem o versiune noua.

poti sa beneficiezi de varianta gratuita sau de cea imbunatatita (pe bani. deocamdata, pina o hackaresc “developerii”). filmul spune totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. E misto aplicatia, chiar poti sa folosesti camera la adevarata ei valoare.. si avanajul maxim e ca nu trebuie sa apesi pe un buton anume sa faci poza, ci sa atingi ecranul oriunde…mi se pare genial si d mare ajutor:)

  2. mie imi lipseste iPhone VideoRecorder ..sper sa apara cat de curand si in AppStore..sau pe installer/cydia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*