FHM Romania a aflat de World Cup 2010

FHM a lansat o aplicatie romaneasca pentru iPhone care te ajuta sa afli mai multe despre ce se intimpla la World Cup 2010.

Aplicatia pare destul de bine desenata. Iti ofera programul si rezultatele meciurilor, locatii si stadioane, stiri si istoria CM 2010 si notificari cu rezultatele.

Eu nu inteleg un lucru: Aplicatii de genul asta au aparut cu o luna inainte de inceperea World Cup. De ce vine FHM Romania cu o jucarie, acum, cind aproape s-a incheiat campionatul? Intentia e buna, dar vine prea tarziu. Ce rost mai are tot developementul daca aplicatia va putea fi folosita mai mult de 11 zile de acum inainte?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Pentru ca … au trimis aplicatia spre Apple la timp dar aprobarea ei a fost incetinita de procesul greoi de aprobare a celor de la Apple.

    Oricum, sunt aplicatii mult mai bune dedpre CM, nu inteleg de ce fhm a dorit sa “inventeze apa calda” :))

  2. @Andrei: aprobarea se face in maxim 7 zile. chiar si asa. Stim cu 2 ani inainte de campionatul mondial. daca vrei sa faci o aplicatie o trimiti din mai ca sa fii sigur ca intra in iunie in appStore.

  3. Da, ai dreptate. Pentru 95% din cazuri, aprobarea se intampla in 7 zile. Poate au vrut doar sa aiba "in portofoliu" o astfel de aplicatie in App store, e "trendy" acum sa-ti legi brand-ul de iPhone, iPad etc.
    Eu oricum nu-s nici cu folbalul, nici cu fhm-ul :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*