The Imitation Game (Trailer)

Filmul asta chiar suna foarte bine. Este genul de pelicula istorica pe care o apreciez mai mult decit filmele cu lupte, tunuri si sabii.

“The Imitation Game” apare pe 14 noiembrie 2014 in cinematografe. O scurta descriere:

“The Imitation Game is a nail-biting race against time following Alan Turing (pioneer of modern-day computing and credited with cracking the German Enigma code) and his brilliant team at Britain’s top-secret code-breaking centre, Bletchley Park, during the darkest days of World War II. Turing, whose contributions and genius significantly shortened the war, saving thousands of lives, was the eventual victim of an unenlightened British establishment, but his work and legacy live on.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Sunt curios daca filmul atinge subiectul orientarii sexuale a lui Turing si a persecutarii lui de catre regimul britanic de atunci.

    Banuiesc ca filmul face parte din eforturile britanicilor de a indrepta lucrurile. Chiar daca probabil nu vor ajunge sa-i imprime chipul pe moneda lor nationala asa cum aveau in plan, filmul este totusi un bun inceput.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*