Apple. 22 octombrie.

In urma cu doar cateva zile iti spuneam ca Apple va avea un eveniment pe 22 octombrie. Am avut dreptate. Apple a trimis astazi invitatiile si ne spune “We still have a lot to cover”.

Asadar ce a mai ramas de acoperit pe anul asta? Modele noi de iPad, un update la Mac-uri, OS X Mavericks. Astea sunt evidente. Marea surpriza ar fi un iWatch sau un adevarat Apple TV, dar eu zic sa nu ne facem sperante foarte mari. Vor veni ele cind e cazul.

Eu sper ca primim si un iOS 7.1 cu multe dintre bug-urile si problemele actuale rezolvate.

Apropo, ca sa lamurim un lucru. Au fost persoane care imi spuneau ca vorbesc prostii anuntind un eveniment Apple inaintea lor.

Nu o fac des, dar atunci cind scriu despre asta, scriu pentru ca sunt sigur de data sau de informatia pe care o am. Nu am surse la nivel inalt, ci doar am invatat ce inseamna Apple si stiu sa gandesc in logica lor uneori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. … Si ai avut dreptate ; sper sa vedem ceva , zic eu nu interesant ci ” one more thing ” … !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*