"the dark knight" review

stiu citi o sa-mi sara in cap cu ocazia asta. ghinion!

dark knight e un film slab. foarte slab. batman nu e personajul principal ci doar unul dintre cei care apare pe acolo prin film. baietzii astia chiar au facut filmu sa fie facut si si-au cam batut joc de final.

iar fazele gen: “GCPD” sau peretele de monitoare sunt usor penibile.

da, heath ledger face un rol foarte bun. dar cam atit. inca un film a carui continuare nu ma va tenta sa o vad.

5 Comments

 1. dupa ce am vazut filmul cu prietenii toti am fost de accord ca a fost un film mediocru . nu sunt fan batman, dar totusi ma asteptam sa fie cel mai tare din seria batman, dupa cum ziceau toate review-urile . atata a fost de lung si plictisitor … pfff , la final deja nu mai rezistam . singura faza notabila a fost chestia cu creionul (joker) in rest nu prea a primit reactii din sala . slab , chiar foarte slab . asteptam pe cineva sa confirme faptul ca a fost un film slab, uite ca s-a intamplat . serios acum … orice review am citit, filmul era ridicat la grad de masterpiece … poate or fi vazut ei alt film … mai stii ?

 2. parerea mea e ca a fost cel mai reusit film batman. si poate l-a facut asa mare si faptul ca heath ledger a murit. :( pacat de el.. joker a fost pe departe cel mai bun rol din film.

 3. ma bucur k si-a dat cineva seama pana la urma devaloarea filmului…sincer nu e decat un film facut ptr a produce bani la randul lui si se pare k a si reusit…am auzit k a avut incasari imense si k a cam “spart” norma…dar cu atat va ramane,,,”apa trece pietrele raman”…ceeea ce nu e cazu aici,,,cred k s-a facut mai mult tam-tam ptr k a jucat heath ledger…tind sa cred k dak era ink in viata nu era asa de comentat filmu

 4. Parerea mea este ca acesta a fost cel mai tare film pe care l-am vazut in ultimii 2 ani. Serios, adica Joker a avut cel mai diabolic rol, cel mai bun. A fost foarte bine regizat…toate puse cap la cap si mai ales cum gandea Joker. Un film de la care ma asteptam sa fie mai slabut, a fost mai bun, de fapt foarte bun.
  Eeee…acuma, na…nu se discuta gusturile, ce sa ii facem.
  Fiecare cu parerea lui :)
  ceao.:))

 5. Gusturile sunt gusturi chiar si cand vine vorba de filme. Nu poti compara The Dark Knight cu Crash sau cu trilogia LOTR (si toate favoritele celorlalti aici) … fiecare film are stilul lui.

  Personal, consider fimul foarte bun si de departe cel mai bun Batman ever (nu mai e un film pentru copii, este mult mai serios … mie imi place evolutia … exact ca si cu evolutia seriei 007).

  Heath Ledger a facut un rol genial, un adevarat anti-erou, unul care greu va fi surclasat in continuarea seriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*