lumea jucariilor pt barbati

o plimbare la un mare retailer american de electronice poate fi pt un barbat o sursa de inspiratie si cheltuit bani. dar si o mare sursa de … timp pierdut.

anyway, azi am fost la best buy in miami. pt cine nu stie, best buy este unul dintre marii retaileri de electronice de care aminteam mai sus. asa ca ma simt pus la curent cu ce mai e la moda acu in domeniu…

trec peste faptul ca atunci cind intri in magazin te intimpina un pusti gras (nu avea mai mult de 21 ani) care iti tine calea cu cea mai tare oferta de credit card de la best buy. mda si americanii au cross-promotii intre banci si marile lanturi de magazine. hmm… de fapt ei le-au inventat si romania le-a preluat.

azi a fost 4 iulie asa ca tot magazinu era impodobit cu palarii, steguletze si stelutze cu teagul american. oarecum jenant de kitschos dar gusturile nu se discuta…

sa trecem la ce e la moda: s-a lansat de 2 zile “hancock” (filmu ala cu will smith) asa ca toate televizoarele si pliantele lor au reclame cu fata lu will smith. apoi magazinu e inundat de postere si dvd-uri cu guitar hero – aerosmith. mda, nici pe mine nu ma intereseaza jocurile.

la intrarea in magazin te atrage imediat un raft plin cu dvd-uri cu wall-e. pai eu credeam ca abia a fost lansat la cinema… cind te apropii de tejghea iti dai seama ca nu este decit un joc facut pe seama filmului lu pixar. neinteresant.

coltul pt mac e frumos. lumea trece pe linga el, e atrasa de preturile mici pt un produs apple si apoi isi da seama ca baietzii afiseaza pretul de baza, adik procesor minim, memorie de 1 GB, hdd cel mai mic si apoi iti scrie cu litere marunte cit te costa de fapt un macBook Pro adevarat.

si DA, macBook air e la fel de subtire, chiar si dupa ce pretul a scazut cu 500$ intr-o singura zi. totusi 2600 e inca mult pt o jucarie care nu are unitate optica si doar un usb.

in rest mai o plasma sony de 52 inch la numai 2999 para sau o camera video la numai 149 de verzisori. routerele wireless – N s-au ieftinit foarte mult. poti sa-ti iei unul doar cu 79 dolari. da, stiu ca in romania sunt 5 milioane lei – unii nu se mai satura sa fure…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. eu am achizitionst un D-Link N class la numai 200 de roni, tva inclus. Si asta acum ‘fro luna jumate… Oficial de la retailer.

    Spor maxim.

  2. Sunt de acord cu Hyper … si aici sunt routere wireless chiar si de la 129RON (adica cca $55).

    La electronice in general preturile sunt corecte … Apple face exceptie ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*