mi-e rusine cu guvernul rus

…si de actiunile mai-marilor tarii mele” asa spun rusii pe care ii cunosc. toti spun ca nu prea au fost interesati de razboiul din georgia dar si ca sunt jenati ca tara lor recurge la asemenea chestii in anul 2008.

cu totii sunt de aceeasi parere cind vine vorba de retragere – “rusii au cedat deocamdata presiunii internationale. nu e stilul lor sa se apuce de razboi si sa se retraga a doua zi…”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. salutare adrian,

    pentru umila mea curiozitate ce spun americanii despre razboaiele din ultimii 15 ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*