telefoanele din avion

stiu ca nu e voie cu telefonu deschis in avion asa ca fct de airplane mode a Iphone e ideala. mai poti sa faci o poza, sa asculti muzica si toate astea fara sa te streseze cineva.

cind avionu a ajuns in miami am tras utin cu ochiu la ce telefon avea fiecare. and guess what? am vazut o gramada de iPhone (legale, pe at&t) si multe nokia din ala mai vechiutze…

aia cu nokia le-au tinut inchise tot drumus i cind le-au deschis intrebau in stinga si in dreapta cit e ceasu. asta pt ca tel lor nu stie sa tina minte ora…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cum adica nu tineau minte ora ? Asta se intampla in cel mai rau caz daca scoti bateria la telefon, desi multe dintre modelele de la Nokia au baterii independente ptr aceasta functie.

    Si nu inteleg … de ce nu au trecut cu telefoanele pe airplane mode avand in vedere ca exista si o aplicatie Symbian de acest gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*