micile bunatati din Snow Leopard

vei putea sa recuperezi ceva din Trash si documentul se va duce de unde a fost sters. era si cazu…

chestia mai interesanta e legata de dezvoltarea conceptului de stacks.

Stacks Folder Navigation – The introduction of the “Stacks” metaphor in Mac OS 10.5 was met with mixed reactions. One issue with Stacks has been the inability to “drill down” into additional folders. In Leopard, clicking on a folder in Stacks simply opened that folder in the Finder.

According to those familiar with the latest developer build, clicking on a folder in Stacks smoothly opens the new folder in Stacks while shrinking the parent window as a small icon on the top left. This allows you to quickly navigate in and out of folders in Stacks.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*