windows 7 si… cum?

Microsoft se pregateste sa lanseze Windows 7. L-am testat (cine zicea ca nu stiu sa scriu de bine despre produsele Microsoft?) si mi-a placut. Baietzii au facut treaba buna din anumite puncte de vedere, dar nu as renunta la Mac OS X. Microsoft este mult in urma la anumite capitole care pentru mine sunt importante.

Da, probabil ca atunci cind mi se oferi ocazia il voi instala virtualizat pe MacBook Pro-ul meu. Desi… la cit folosesc XP-ul in momentul de fata (mai putin de o ora pe luna) nu cred ca voi avea nevoie.

Despre altceva vroiam sa discutam: Te-a convins Microsoft sa faci un upgrade? Vei cumpara Win 7? Sau mai stringi niste bani si pui de-un Mac?

Discutii deschise Win7 – fanboys-ilor :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @tby, si de ce sa ma complic eu cu mac os sa nu-mi mearga nu stiu ce joc pe el, sau sa trebuiasca sa caut pe net tutoriale pentru orice cand as putea sa-mi instalez un antivirus pe care sa-l comand asa cum vreau eu si o data la 4 luni sa-mi reinstalez windows-ul. Dureaza 1 ora.. sau eventual ii faci un backup dupa instalare si atunci dureaza formatarea 5 minute.. deci din punctul meu de vedere nu se merita sa ma uit pe net la un joc si sa-mi para rau ca nu stiu de ce nu merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*