concurs de stat la coada

azi atit in aeroportul din milano cit si in cel dim miami parca s-a tinut concurs de stat la coada.

la miami, avionu ne-a lasat la vo 200 m de aeroport asa ca ne-am plimbat putin cu autocaru. cind sa intram in terminal insa am stat la o coada de vo 2 km. nu exagerez. era intinsa de la intrarea in terminal si se unea mai departe cu coada de la transferuri catre portile de intrare in celelalte terminale. am scapat lejer in mai putin de 45 min.

la miami era neasteptat de liber. cind am ajuns la pct de securitate al vamii nu erau mai mult de 20 oameni la fiecare coada in parte. rasfirate lejer, pe 10 porti cozile pareau o nimica toata.

am stat o ora si 45 min pt ca un vames grasan se misca natural. la un moment dat a si plecat din post ca sa discute cu niste colegi. pe drum a mai gasit alte colege si s-a pus pe trancanit si risete cu ele. il injurau toti de la coada ca stateau e o ora juma, dar el nu parea afectat.

mai ales ca stia ca are puterea sa nu te primeasca in america. asa ca nimeni nu isi permitea sa-i zica in fata cit e de bou. conteaza numele? evident ca era american get-beget, ca de altfel toti “americanii” care lucreaza in vamile lui. il cheama MUNIZ si vorbeste engleza cu accent de … telenovela mexicana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*