tara internetului scump si prost

am ajuns in miami si prima grija a fost sa-i intreb pe baietzii de la receptia hotelului daca au internet.

(stiam deja ca au, pt ca gasisem reteaua wireless dar mi se cerea o parola). asa ca dupa masa de seara mi-am facut curaj si m-am interesat si de pret.

10 dolari/24 ore. wtf? e la fel de scump ca in aeroport in Milano. de fat italienii te taxeaza in euro… dar asta e alta poveste.

am luat pachetu de 24 ore desi nu o sa fol nici macar jumatate. iar viteza… sucks big time.

btw, italienii sunt si mai cu motz. au in aeroport, in milano, un fel de masini cu internet explorer 6 (da, ala de acu 2 ani) pentru care iti cer 10 euro pe zi. mai ciudat e ca iti cer sa te pozezi tu sau sa faci o poza pasaportului inainte sa te conectezi la net. si apoi iti promit si …privacy…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*