tax and duty free

m-am dus, ca tot omu, la pomul laudat. incerc sa cumpar un produs oarecare si dupa ce ma documentez bine pe net plec prin magazine.

cum produsu care ma interesa se gaseste de obicei in magazinele duty free primul drum a fost acolo. trebuie sa spun ca daca nu esti informat, oamenii aia te fac din vorbe si ajungi sa dai mai mult decit ti-ai propus si mai ales, sa iei altceva care este mai scump decit produsul original.

aveam timp si chef sa fac misto de ei asa ca i-am lasat timp de vo 5 minute sa vorbeasca. faceam pe nestiutorul in speranta ca voi obtine un pret pe care pot apoi sa-l scad cind le spuneam ca am habar despre ce e vorba. asa ca vanzatorii au inceput sa vina cu tot felul de idei si solutii pentru ceea ce vroiam eu sa cumpar. mi-am dat seama inca din primele minute ca am de a face cu persoane care nu numai ca nu isi cunosteau produsele dar mai si vindeau morcovi la gradinar.

dupa 5 minute, plictisit de idiotenia si hotia lor le-am zis ce vreau in cele mai mici detalii. cind si-au dat seama ca ma pricep au inceput sa dea inapoi. daca pina atunci imi promiteau marea cu sarea si erau dispusi sa-mi vinda produsul customizat, acum si-au dat seama ca nu au, nu pot aduce si nici macar nu prea au auzit de asa ceva…

intr-un final am ajuns la manager care mi-a spus direct “vrei produdul ala, ia-l de acolo. noi nu il dam la banii astia”. e clar ca asa zis-ul magazin tax and duty free era cu preturi pentru prosti.

daca era un caz singular poate ca nu va povesteam. dar istoria s-a repetat de 3 ori in cele mai mici amanunte…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut. Daca tot ai povestit ‘patania’, spune-ne si despre ce produs era vorba. For the fun of it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*