nici macar iphone…

…nu a reusit sa ma faca sa indragesc mai mult jocurile. vad in fiecare zi tot felul re review-uri la jocuri care se folosesc de interfata multi-touch a iPhone si de senzorul de miscare. dar nu mi se par interesante.

am jucat pool si labyrinth de citeva ori, de plictiseala si apoi le-am sters. am pus mina pe un super monkey ball de la cineva. dupa primul minut m-a plictisit. chiar daca arata bine. parca e pentru prescolari, totusi…

am explicat ca sunt genul de geek hacker, nu gamer.

acum vad ca a aparut primul joc first person shooter pentru iPhone. un fel de quake adaptat. nici asta nu ma tenteaza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*