modificari pe feed

daca primesti articolele boio.ro prin RSS sau pe email de astazi o sa le vezi cu o imagine usor schimbate. sunt doar citeva modificari menite sa faca stirile mai usor de citit.

am ales sa nu ofer (inca) feed complet pentru ca in romania inca mai avem site-uri/bloguri care fura continut. in plus, articolele de pe boio.ro se vad mai bine in browser. tot acolo poti sa-ti spui punctul de vedere, in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Altfel spus, tii la traficul pe care blogul tau il are sau (argument mai bun) vrei ca cititorii sa contribuie la articole comentand.

 2. 1. cine vrea sa fure, fura oricum
  2. cine citeste bloguri, de obicei le citeste cu un rss reader… mai multe bloguri…. pt ca nu vrea sa mearga pe fiecare blog in parte…….. deci parerea mea e ca gresesti :(

 3. @All: daca nu m-am facut inteles…
  contorizarea traficului nu mai e de mult o metoda de a urca in top pentru mine. ma intereseaza doar sa verific citi vizitatori am, de ce vin si de unde vin. de aia o sa trec treptat si o sa raman numai cu google analytics.

  feed-ul este o metoda de a-i anunta pe cititori ca am mai postat ceva.

  @bebe: da. o poate face, dar e mai greu decit daca da continutul automat luat de pe feed. si hotii astia marunti nu se complica cu …. copy/paste

  @tudor: da, mi se pare normal ca cititorii sa contribuie. am facut publica chestia asta mereu.

  @tud0r: cine vrea sa citeasca un post vede titlul sau inceputul pe rss reader si aprofundeaza restul de blog. eu am peste 200 de feed-uri. decit sa-mi incarce readerul continutu intreg prefer un rezumat. oricum citesc numai titluri si daca nu ma tenteaza trec imediat mai departe.

 4. Sigur, si sunt de acord cu tine. Poate exprimarea mea nu a fost prea clara. Daca cititorii tai nu contribuie atunci nu prea are sens sa scrii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*