searchWiki – google-ul tau

google da mina libera utilizatorilor cind vine vorba de rezultatele cautarilor. procesul de democratizare incepe prin lansarea SearchWiki. Serviciul, lansat azi nu este inca universal valabil, dar o sa vina atunci cind te astepti mai putin.

Product Manager-ul SearchWiki sustine ca noua functie il va ajuta pe cel care cauta pe google sa gaseasca mi usor ce vrea pentru ca invata din cautari. utilizatorul poate sa stearga, adauge sau sa lase comentarii pentru anumite rezultate.

va exista si o functie de colaborare pe SearchWiki. fiecare poate sa impartaseasca rezultatele cu alti utilizatori. In felul asta, in curind vom vedea rezultatele cautarilor clasice de la google in paralel cu cele adaugate sau modificate de useri.

Google nu vrea insa sa se bazeze exclusiv pe deciziile oamenilor si asta pentru ca multi sunt subiectivi si pot aparea spammeri care sa foloseasca serviciul in folosul propriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*