Masina ideala in Romania (cititorii au cuvintul)

Continuam azi o serie care a dovedit ca poate avea un succes nebanuit: Cititorii au cuvintul. Ai la dispozitie formularul de comentarii de mai jos pentru a-ti da parerea intr-o situatie. Argumentele tale iti pot aduce si o sansa de castig pentru o aplicatie excelent desenata.

Asadar, astazi discutam despre autoturismul ideal in Romania. Ai la dispozitie o suma cuprinsa intre 6 si 8 mii euro si vrei sa-ti iei o masina.

Ce alegi?

Preferi un autoturism nou sau un “second hand” bine intretinut? Din ce tara il iei? O aduci pe platforma sau o conduci?

Mai e valabil mitul cu masina pe care o iei de la firma X care sta sa intre in faliment sau cu mosul care a tinut-o intr-un garaj din Germania?

Ce marca si la ce dotari poti sa visezi tinind cont ca ala e tot bugetul?

Pina acum eu am fost convins ca merita mai mult sa faci un drum pina in Germania, platesti o zi-doua la hotel si iti cauti un VW bun, te intorci, il inscrii in Romania si te folosesti de el mult si bine. Gresesc?

Discutam marci de masini, dotari, rezistenta in timp si cheltuieli de intretinere, preturi finale (cu tot cu inscrierea in circulatie) si tara de provenienta.

Comentariile cele mai interesante vor intra in tragerea la sorti pentru 2 promo-coduri. De data asta avem o minunatie: “Scoala de Soferi pentru” iPad. Premiile se acorda pe 15 august 2010.

catigatorii sunt Cristian (Sloda Octiavia Tour) si Cosmin (vw polo). Ii rog sa-mi dea un email de pe adresa lasata la comentarii pt a revendica promo-codurile. Data limita – 20 august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. cine vrea o masina foarte fiabil si cu multe dotari mai bine alege o japoneza.in plus in romania esti mai exotic intr-o japoneza pt ca strazile sunt pline de nemtesti.iar topurile adac si jdpower sunt pline de japoneze.acum se gasesc si in romania seconduri bune la preturi mai mici decat in afara.in ro nu prea se cumpara asa ca vei putea negocia.in general samsarii nu aduc decat nemtesti-oricum ocoleste-i.daca vei cumpara o honda rulata in romania 80k poti sa negociezi si sa o iei cu 10-11 mii.sau un avensis.japanese cars rule!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*