Switch to Gmail

Eu fac recomandarea asta (aproape) in fiecare zi. Acum Gmail a lansat Email Intervention, ca sa te ajute sa-i convingi si pe cei care nu au trecut inca la Gmail.

Lasand la o parte ideea de gluma a clipului, Gmail este cel mai bun serviciu gratuit de email al momentului. Si a tot fost de citiva ani incoace. Eu il folosesc prin IMAP pe iPhone, iPad si Mail.app pe OS X.

De ce sa platesti 19 dolari/an pentru Yahoo Pro sau sa te chinui cu Hotmail cind Gmail are tot ce iti trebuie. Ca sa nu mai zic ca poti sa il customizezi cum vrei tu prin temele oferite de Google sau cu ajutorul unor Greasemonkey Scripts.

Am peste 15.000 emailuri in Gmail si pe device-uri si stiu ca sunt in siguranta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ca si serviciu de email, gMail-ul este foarte bun, in schimb, am avut probleme la sincronizarea contactelor sau a grupurilor.
    Pentru sincronizarea contactelor folosesc mobile me.
    Pentru calendar, folosesc tot calendarul de la goolgle, chiar daca uneori am avut probleme de sincronizare, si nu sunt 100% multumit..

    Prefer ca interfata sa folosesc programele oferite de mac OS X ( iCal, Mail si Adress Book).

    Voi ce solutii folositi pentru sincronizarea mailurilor, contactelor( inclusiv grupuri) si a calendarului? ( gratuite sau platite).

  2. @Sorin Craciunescu: Contactele si calendarul le tin in Address Book, respectiv iCal si atit. Periodic fac un back-up in Google cal si Contacts si un altul pe Dropbox, ca sa dorm linistit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*