Cite emailuri ai?

Nu am obiceiul sa colectionez emailuri, decit daca stiu ca imi folosesc. Si cele mai vechi dateaza de prin 2003. Asta ar fi cel mai vechi:

Pe parte de online, au trecut prin go.ro, yahoo, hotmail si au ajuns la gmail. In offline am tinut mailuri in Outlook Express, Microsoft Outlook 2003 – 2007 si acum le am in Mac OS X Mail.

Am mai discutat despre felul in care folosesc Gmail IMAP si Mail.

In momentul de fata am 21 foldere diferite (inclusiv cel de SENT) care contin aproape 15.000 (da, 15 mii) de emailuri.

Primesc intre 80 si 130 emailuri pe zi (mai mult de jumatate sunt SPAM sau le sterg eu din prima). Stiu ca e greu de crezut, dar in momentul de fata Inbox-ul meu este gol. Emailurile de care nu am nevoie sunt sterse imediat, restul sunt puse in foldere. In ultima vreme am facut sortarea manual.

Ca sa dorm linistit noaptea, le fac back-up regulat pe 2 HDD externe diferite, asa ca stiu ca gasesc tot timpul ce vreau, acolo unde trebuie. Evident, informatiile importante nu le las in Mail, ci le salvez si pe computer sau le trimit pe Dropbox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Si cu facturile ce faci? :)) sau Felicitarile de sarbatori? Ma refer la Mail Boxul de pe scara blocului. :)) Eu primesc “spam-uri” in cutia postala de pe scara blocului (pliante, fluturasi) si dau “forward” in alta cutie postala al unui vecin oarecare. Ca sa nu fac mizerie :))

  2. Am 3 conturi: Hotmail, Me si Yahoo. Pe me primesc doar de la persoane, pe Yahoo primesc doar spam si nu le citesc niciodata si pe Hotmail primesc news si notificari si uneori de la persoane. In total am 6 mii de mailuri primite (hotmail si me)

  3. Cam in jur de 5.000 am si eu, inca probabil ca nu sunt asa de “vorbaret” ca tine :-)

  4. 3 conturi gmail si unu de yahoo (am fost beta tester,de la deschiderea gmail cand se facea invite) cumulat 28.621 Emailuri dar nu am sters nimic niciodata.In plus unul din conturi este backup la celelate 2.

  5. In contul de Yahoo, adica cel principal, am vreo 7113 emailuri. Sterg foarte rar emailuri pentru ca nu ma deranjeaza si spatiu avem destul.

  6. putin peste 24.000 toate tinute local si copie in Gmail + Yahoo mail.
    Fac zilnic backup cu Time Machine.
    Saptamana trecuta a crapat hard diskul Hitachi de la MBP. Se pare ca au probleme la supraincalzire. Am lasat laptopul sa mearga cam 3-4 zile fara oprire, asa ca s-a dus draq hardul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*