9/11

cnn a dat iar in boala “nain-ilevăn”. altii se iau dupa ei si transmit ceremoniile de comemorare e normal. noi dupa 19 ani inca mai disctam revolutia din 89…

ce faceai pe 11 septembrie 2001? iti mai aduci aminte cum intrau avionele in cladiri?

pe vremea aia lucram la televiziunea MTC din Constanta. imi aduc aminte ca aveam un televizor mic agatat de perete in redactie linga geam. era spre seara, ne pregateam deja sa plecam acasa dupa Jurnal si a cazut “bomba”. ne uitam la TV si nu ne venea sa credem ca un avion paote sa intre in turnul WTC.

cind a intrat si al doilea deja am inceput sa ne simtim in pericol. chiar daca eram atit de departe de SUA.

nici nu visam pe vremea aia ca in 2008 o sa fiu in Miami si o sa scriu despre asta pe blog…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Culmea culmilor … eu chiar reglam posturile la TV atunci … si am vazut cum aratau ca a intrat primul avion … m-am pus cu mama mea si cu sora mea (care acum ii in NY) sa ne uitam sa aflam ce s-a intamplat, cand … surpriza … al doilea avion vine in viteza si … BUM … am ramas marcat toata viata de momentele acelea … am cautat toata noaptea posturile de stiri din RO si USA sa aflu cat mai multe … iata dupa 7 ani sora mea e acolo in NY si eu … aci in RO :(

  2. pe 11 sept…hmmmm, doar ce facusem 18 ani pe 10 sept si stateam in pat uitandu-ma la Tv si nu constientizam gravitatea situatiei..pt ca eu eram cu bacul, admiterea la facultate…
    Cativa ani mai tarziu am realizat ceea ce se intamplase, urmarind emisiuni dedicate evenimentului, am vazut oameni prabusindu-se de la zeci de metri inamitime, panica si disperare.
    A fost un eveniment care a marcat foarte multe vieti, mai ales celor care au fost direct implicati.
    Odihneasca-se in Pace !!!

  3. Pe 11 septembrie eu si cu fratele meu geaman implineam 10 ani, si stirea ca cele doua turnuri au fost daramate am vazuto la cnn {desi nu prea intelegeam pe atunci engleza} , la bunici mei care prindeau prin antena cnn. Si este trist ca desi au spus ca o sa prinda teroristii care au facut asta nu l-au prins pana acum pe capul retelei , si desi autoritatile au zis ca o sa ridice un monument in cinstea celor care au murit nu s-au facut nici 20% din monument desi au trecut 7 ani .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*