Show-urile CityPodcast, promovate de Apple la “New and Noteworthy” si “Society & Culture”

Pentru oamenii de la CityPodcastprima retea de podcast-uri din Romania conteaza foarte mult ascultatorii.

Insa atunci cand Apple alege 3 podcast-uri abia lansate sa le promoveze la categoria “New and Noteworthy” din iTunes… stii ca faci deja ceva bun.

In aceasta seara, la doar 40 ore de la lansarea CityPodcast, am primit vestea cea buna. Cei de la Apple au considerat ca show-urile din retea sunt noi si mai ales bune de bagat in seama. ALL Inclusive , TechVolution si CulturALL au intrat in categoria podcast-urilor recomandate ascultatorilor din Romania.

Va multumim ca ne ascultati si ca faceti show-urile noastre sa ajunga in atentia altor ascultatori.

PS: sunt doar trei pentru ca la momentul respectiv doar ele erau acceptate in iTunes. Confirmarea pentru restul de patru show-uri a venit astazi si ne dorim ca si ele sa apara la fel de sus in iTunes.

LE: As vrea sa lamuresc ceva. Am fost acuzati ca orice podcast nou apare in “New and Noteworthy” automat. Nimic mai gresit! Podcast-urile care apar acolo sunt alese de un angajat Apple. Sunt convins ca omul ala (american fiind) nu asculta podcast-ul si il pune acolo pentru ca i-a placut cum a sunat o anumita intrebare. Sunt alte criterii: numarul de download-uri si subscriberi, un Show Art bun, sunet de calitate, reviews etc.

Exista, pe net tutoriale care explica toate acestea pe larg. Eu nu am aplicat niciun pas de genul ala, ci doar am produs ceva bun si i-am dat Submit in iTunes. Nu unul, ci 7 show-uri.

Update: ALL Inclusive este promovat de pe 3 iunie si in categoria “Society & Culture” din iTunes.

Daca mai exista cineva care se indoieste ca un show apare in categoria de New and Noteworthy ales de un angajat Apple, atunci in aceasta categorie tot automat intra?

Update 4 iunie 2015 – Toate cele sapte show-uri din CityPodcast sunt promovate de Apple la “new and Noteworthy”!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*