Super oferta lunii martie: 11 aplicatii – 49 dolari

MacUpdate vine astazi cu o super oferta. De obicei, nu ma intereseaza bundle-urile, dar de data asta sunt citeva aplicatii pentru Mac care merita toata atentia.

Apasa pe banner pentru detalii.

Sunt convins ca nu iti folosesc toate jucariile din MacUpdate Bundle, dar citeva dintre ele ti le recomand cu toata deschiderea.

Parallels Desktop 6 nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca vrei sa rulezi Windows sau Linux direct pe Mac, virtualizarea este cea mai comoda solutie. Pretul normal este de 79 dolari.

1Password este aplicatia care mi-a atras atenia asupra acestui Bundle in mod special. Aplicatia costa in mod normal 39 dolari, dar aici vine cu alte 10 jucarii care iti sunt de folos. 1Password te ajuta sa creezi parole sigure pentru toate website-urile pe care le vizitezi si merge cu orice browser. In plus, are aplicatii pentru iOS asa ca atunci cind vrei sa te loghezi in site-ul bancii sau pe Twitter trebuie doar sa apesi pe un buton.

Eu folosesc 1Password de aproape un an pe Mac, iPhone si iPad si sunt sigur ca parolele mele sunt sigure si nu trebuie sa mi le amintesc cind am nevoie de ele.

DVDRemaster Pro recompreseaza DVD-urile si iti converteste orice video pentru iPod, iPad sau iPhone. Dar asta nu e tot: poti sa pui in felul asta filmele cu subtitrare pe iOS. Stiu ca sunt multi useri care cauta asta.

A Better Finder Rename face exact ceea ce crezi – te ajuta sa dai rename la documentele din Finder. Dar poti sa-l folosesti pentru mai multe documente simultan sau doar sa stergi/adaugi sufixe sau prefixe la numele fisierelor.

MacUpdate Bundle vine si cu “Civilization IV”. Nu le am eu cu jocurile, dar mi se spune ca asta ar fi bun. In plus, mai aiDivvy, MacUpdate Desktop, Mac DVDRipper 2, Hands Off, App Tamer si TechTool Pro – aplicatii cu valori individuale de pina la 100 dolari.

Pretul total al aplicatiilor este de 381 dolari si tu le poti cumpara cu 49.99 daca apesi pe Bannerul de mai sus pina la sfarsitul lunii martie.

Asemenea Bundle-uri sunt destul de dese, dar sansele ca ele sa contina aplicatii care intr-adevar merita cumparate sunt mici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*