Google Chrome isi schimba fata

Nu interfata, ci Logo-ul. de la 3D-ul de jucarie trece la un 2D oarecum mai serios si mai mat.

In urma cu mai putin de doua saptamani, te anuntam pe twitter ca Chromium Project a primit un logo nou. Eu vroiam sa vad schimbarea si pe Chrome. Iata ca dorinta mi-a fost indeplinita:

Noul logo va iesi, cel mai probabil, la lumina pe Chrome 11. Motivatia schimbarii este:

“Chrome has improved significantly since it was first released in 2008. We’re working on refreshing the icon to better represent the speed and simplicity of the modern browser and operating system.”

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. In versiunea 10 au schimbat si sectiunea de Optiuni. Nu se mai deschide in fereastra popup ci direct in browser, intr-un nou tab. Ideea e interesanta.

  2. Seamana cu o diafragma. Mai precis, cu simbolizarea ei folosita de unele magazine foto, reviste, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*