Stii sa acorzi primul ajutor?

Zece minute. Atit dureaza sa te uiti la noua clipuri care descriu, pe intelesul tuturor, masurile de prim ajutor.

Imi place foarte mult ideea salvez.ro si cred ca toti ne lovim de situatii in care o viata poate sa depinda de tine. Site-ul mentionat are o pagina cu pasi foarte usor de urmat in caz de probleme. Cum ar fi primul-ajutor in caz de stop cardio-respirator.

Un alt lucru foarte important este sa intelegi ca Apelul la 112 este doar pentru Urgente. Nu suna pentru situatii de care nu depind viata cuiva pentru ca tii linia blocata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Primul ajutor – usor de invatat | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*