Galaxy Tab gratis la cumpararea unei masini de spalat

Uite asa se lauda Samsung ca face vanzari de tablete…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Sunt curios cât costă mașina de spălat de le convine să dea o tabletă cadou. :) Bănuiesc că nu este una sub 500 de dolari.

  2. Nu contează cât costă mașina de spălat, asocierea e de prost gust. Își dau cu firma-n cap. Automat au omorât valoarea tabletei…..e ca și cum ar fi un produs secundar, expirat sau pe cale să expire pe care nu-l mai ia nimeni de pe raft dacă nu scapă ei de el….Și așa și este, dar nu trebuia s-o spună ei…. ;)

  3. buy one ,get one free …ce sa mai, acuma da SAMSUNG in judecata APPLe ca au COPIAT iPhone 4S dupa Samsung Galaxy S2 .. Hai Sictir .. scuzati-mi expresia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*